Forlaget Kahrius

- et selvudgiverforlag med dybe rødder

Det hele startede som bogforlag og lille trykkeri i 1974, men gennem årene er der sket en del forandringer. Det er dog stadig Torben Kahr, der som stifter af virksomheden sidder ved roret.
Der kom mere gang i firmaet i 1984, hvor der blev udvidet med udgivelse af en lokalavis. I 1986 flyttede firmaet ind i en erhvervsejendom på Industrivej 12 i Knudlund Industriområde. Der skete en kraftig vækst med indkøb af store trykmaskiner og ansættelse af flere medarbejdere, og virksomheden fungerede som en fuldservice grafisk enhed, der havde både landsdækkende og mange lokale kunder inden for reklame, tryk og avisproduktion.

I 2007 blev trykkeri og avisproduktion frasolgt, og virksomheden fortsatte med bogforlagsaktiviteterne.
Gennem alle årene hed firmaet DIXIT, men ved frasalget i 2007 fulgte navnet med, så der måtte besluttes et nyt navn. Navnet blev Kahrius og siden er det bogudgivelser det har handlet om og vi etablerede konceptet Min Egen Bog, som siden har haft en rivende udvikling.

Siden 1980 har vi hvert år udgivet MARKEDSBOGEN, lige som vi også siden 1980 hvert år har udgivet Julius-Tegninger. Traditionen med disse udgivelser har glædet os, og de passer fint ind sammen med vores øvrige forlagsvirksomhed. Både MARKEDSBOGEN og Julius-Tegninger sælges også i boghandlen.

I foråret 2013 flyttede vi til Them-Centret 10 i en tidligere bankfilial. Det betød, at vi kunne indrette os med kontor, butik og lager. Det er her, vi har vores dagligdag med administration, opsætning og salg af bøgerne. Da vi er placeret i et lille center med butikker, var det naturligt for os at åbne vores egen bogbutik, hvor alle vores udgivelser er udstillet, og folk kan komme i butikken og købe.
Vi er meget glade for vores lokaler, hvor der også er fine muligheder for, at vores forfattere kan komme og drøfte deres udgivelser.
Der er rigtig godt ”gang i butikken” – vi udgiver således i snit en ny bog hver eneste uge året rundt!

Se vores avis her

 

Privatlivspolitik om personoplysninger som forfatter på forlaget Kahrius

I forbindelse med din henvendelse til forlaget med henblik på at få et tilbud på produktion og/eller udgivelse af dit manuskript har du indtastet en række personoplysninger:

Dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer og evt. dine bankoplysninger og personnummer.

Disse personoplysninger er nødvendige for, at vi kan yde den service, det er at kunne tilbyde dig en bogproduktion hos os.

Oplysningerne er til internt brug og til sikring af, at vi kan kontakte dig med henblik på pristilbud på den eventuelle produktion og/eller udgivelse. 

Bankoplysninger og personnummer anvendes kun i forbindelse med evt. afregning af forfatterhonorar og skatteindberetning.

Oplysningerne deles ikke med andre, før en evt. udgivelse finder sted. Når udgivelse har fundet sted, deles kun dit navn i forbindelse med markedsføring og salg af bogen. Det betyder, at hverken din adresse, e-mail,  dit telefonnummer, bankoplysninger eller personnummer oplyses.

Hvis din henvendelse til os om en mulig bogproduktion ikke fører til en aftale, slettes dine oplysninger senest et år efter henvendelsen.

Hvis din henvendelse til os fører til en bogproduktion, slettes dine oplysninger senest fem år efter bogens udgivelse.

 

Forlagets politik vedrørende bogmanuskripter og billedmateriale

Al modtaget materiale, der ikke anvendes til bogproduktion, slettes senest et år efter modtagelsen af materialet.

Al modtaget materiale, der helt eller delvist er anvendt til en bogproduktion, slettes som følger:

Ved privatudgivelse slettes materialet senest et år efter bogens levering.

Ved forlagsudgivelse slettes materialet senest et fem år efter afslutningen af bogprojektet.

 

Forlagets politik vedrørende producerede filer til trykning/printning af bøger

Filer med bogopsætning anvendt til trykning/printning af bøger er forlagets ejendom. Disse filer slettes senest efter ti år efter bogprojektet afslutning af hensyn til et evt. genoptryk bestilt af forfatteren. Det understreges, at ophavsretten til bøger udgivet af forlaget fortsat tilhører forfatteren.

Priser og regler vedrørende udgivelser er i øvrigt beskrevet i forlagets prisliste, som udleveres til forfattere med bogudgivelse på forlaget.


Du er altid velkommen til at kontakte os

bubble