Når sjælen bryder ud

Når sjælen bryder ud

  • Forfatter: Noa Octavia Justesen
  • Udgivelsesdato: 06/07/2012
  • ISBN: 9788791470721
  • Sideantal: 232
  • Format: 155 x 230 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 200 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

 

Ondt i krop og sjæl – eventyrrejse til en ny Verden

Sundheds terapeut Noa Octavia fortæller sin historie om angst, smerter, stress, sammenbrud, depressive tanker og usikkerhed på alt i livet
– og hvordan det transformeres til en verden af helt nye dimensioner.

Du får indblik i et liv i kaos og en personlighed i opløsning – identitetskriser og stærke kræfter, der flår og river i hele følelsesregistret og splitter de gældende normer og værdier, og som måske fører til vanvid – måske til visdom.

Du bliver taget med på en smertefuld rejse, hvor det med hjælp fra vejledere og skytsengle, sjælelig visdom og hukommelse lykkes at rydde op i følelsernes komplekse univers og se helt nye dimensioner i livet.

Det er historien om erkendelser og indsigter, der lægger sig lag på lag i det, der bliver mit livs puslespil, og som for altid ændrer min opfattelse af mig selv, mine omgivelser og livet.

Første del omhandler oplevelsen af smerte og kaos og arbejdet igennem det.
Anden del omhandler metoder og idéer til at komme igennem det – samt de konsekvenser det får, hvis man ikke tager hånd om sit liv, sit helbred og sig selv.

 

 

Forfatteren tager gerne ud og holder foredrag

Noa Octavia fortæller, med udgangspunkt i sin bog; Når sjælen bryder ud, hvordan smerte og kaos kan være en eventyrrejse og bruges til at blive klogere på sig selv og sit liv. Om hvordan det kan give både indsigt og udvikling, og åbne for en verden af helt nye dimensioner – en verden, man absolut ikke ønsker at være foruden, når man endelig er kommet igennem rejsen dertil – en verden fuld af skønhed.

Noa Octavia kan kontaktes for flere oplysninger på 22820044

Læs mere om foredraget her

 

 

 

 


Del med dine venner

bubble