Møllens Magi

Møllens Magi

  • Forfatter: Johnny Zeuthen
  • ISBN: 9788791470738
  • Sideantal: 412
  • Format: 155 x 230 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 348 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

 

Bogen har vaskeægte eventyr-ambiance uden gøgl.
Hvis historier til unge mennesker er af kvalitet, vil de være ligeså attraktive for voksne.
De mange uventede "turns" holder i ånde, og spændingen fik mig til at læse hurtigere ved de sidste sider.
I sidste halvdel er der af og til et "vindue" ind mod tanker af mere spirituel art, som en pebermynte til eventuelle indviede.

Børge Ring (Oscarvinder, Forfatter, Jazzmusiker)

 

Møllens Magi

Et vaskeægte eventyr - af Johnny Zeuthen

Johnny Zeuthen er en god historiefortæller, der ikke venter længe før han gestikulerer med begge arme og begynder at tale om arketyper og de store mestre, Chaplin, Hitchcock, Spielberg og Astrid Lindgren.
Der skelnes ikke mellem film og bøger her, for det er den gode historie med udgangspunkt i figurernes ageren, det hele handler om.

Johnny Zeuthen startede sin karriere i tegnefilmsbranchen i 1986 og er en af de ”gamle” danske tegnefilmspionerer. Allerede som 22-årig var han animator på kortfilmene med jætteungen Quark fra Valhalla. Derefter gik det hurtigt fra reklamefilm på Nordisk Film, over Disney Paris til at arbejde for Spielberg. Derefter var det hjem til København for at tegne på Jungledyret Hugo et og to.

Hele tiden har den gode historie været brændpunktet og drivkraften. For Egmont Books har Johnny Zeuthen i en lang årrække skabt utallige gode børnebøger med blandt andre Peter Plys.

Møllens Magi  om drengen Tarvs udvikling, er et eventyr med fint skildrede karakterer, der alle fra første optræden emmer af troværdighed og forfatterindsigt. Realisme, spænding, humor og åndelige budskaber væves fint sammen til en eventyr-trilogi af klasse. Symbolikken er tydelig med den magiske mølles moderlige krop og vingernes kryds, der leder tanken til korsets vej. Hele tiden er der jordnær kontakt til det gamle nordiske, hvor børn-og voksenverdenen skildres levende og dramatisk.

Man kan ikke slippe bogen, fordi den er skabt af spænding fra start til slut. En troværdig trilogi, der kræver at blive læst af ung og gammel.

 


Del med dine venner

bubble