Frostvejr i juni

Frostvejr i juni

  • Forfatter: Heidi Meldgaard Henriksen
  • Udgivelsesdato: 27-06-2022
  • ISBN: 9788771534122
  • Sideantal: 110 sider
  • Format: 120x190 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 170,-

Køb bogen her


Beskrivelse

Digte om eksistentielle udfordringer

Digte om stress, depression og angst – hvorfor er det stadig så svært at tale om?

Frostvejr i juni er en digtsamling om stress, depression og angst. Det er tunge emner og voldsomme følelser, der kan være svære at tale om, især fordi vi fortsat har en kultur, der ikke har fundet et hverdagssprog til at kommunikere det med. Lyrikken kan dramatisere de store følelser, så digtene bliver en måde at bearbejde det, der er svært. Når vi sammen opdager, hvordan vi kan aftabuisere melankolien og udbrændtheden gennem lyrik, fordi det former sig til et stykke kunst, som ingen kan argumentere imod, så er vi kommet langt. Lad os dele sårbarheden med hinanden, så vi kan skabe mere plads til de psykiske sygdomme, som jo alligevel fylder så meget i vores samfund.

Frostvejr i juni er skrevet i og omhandler Aarhus. Om at være ung studerende i en storby i det omdiskuterede præstationssamfund. Om følelser af skam og utilstrækkelighed, som følge af de store krav der stilles til den enkelte, og hvordan vi gennem kærligheden, til os selv og andre, kan finde vej ud af selv de mest fastlåste omstændigheder. 

 

Heidi er født i 1989 i Midtjylland. Hun er uddannet pædagog fra Via University College i Ikast i 2013 og er kandidat i Pædagogisk Sociologi fra Aarhus Universitet i 2018. Hun har primært arbejdet med børn, både inden for special- og normalområdet. Hun skriver om eksistentielle udfordringer på sin blog https://www.heidihenriksen.dk/blog/ 
Frostvejr i juni er Heidis første bog. 


Del med dine venner

bubble