Angstfri

Angstfri

  • Forfatter: Paul Erik Planitzer
  • Udgivelsesdato: 16-03-2021
  • ISBN: 9788771533644
  • Sideantal: 197
  • Format: 139x216 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 249,-

Køb bogen her


Beskrivelse

Behandling i et nyt perspektiv

”Jeg er 35 år og har levet med generaliseret angst og panikangst i en meget stor del af mit liv. I løbet af foråret og sommeren 2010 gennemgik jeg et intenst terapiforløb hos Paul Erik Planitzer. Terapiforløbet har hjulpet mig utrolig meget i forhold til at komme ud af min angstlidelse.
Jeg har været i terapi ved adskillige psykologer, terapeuter og psykiatere gennem de sidste 12-13 år, men jeg har aldrig før mødt et menneske, som havde så stor forståelse for sindet og de mekanismer, der ligger til grund for psykiske lidelser, som Paul Erik har.
Jeg har oplevet Paul Erik som enormt nærværende, tillidsvækkende, empatisk og respektfuld igennem hele mit terapiforløb. Forståelsen for sindet kombineret med de helt unikke terapeutiske redskaber, som Paul Erik gør brug af i sin terapi, gør ham til en ener inden for behandling af psykiske lidelser – og herunder angst.
Paul Erik går direkte til sagen, når han arbejder med en. Det gør, at terapien bliver yderst effektiv og virksom. Jeg kan kun give Paul Erik Planitzer mine bedste anbefalinger til alle mennesker med psykiske problemer.”
Venlig hilsen Lene

 

Om forfatteren:
Paul Erik Planitzer har en masteruddannelse i coaching, er uddannet teamcoach og relationship coach, certificeret PPC coach inden for ICF.  Han er også  NLP-master, master i hypnoterapi og har en hypnose-psykoterapeut-uddannelse. Paul Erik har i næsten 20 år arbejdet med mennesker, der har angst og/eller andre psykiske lidelser. Han har tidligere udgivet “Din angst og mig”.


Del med dine venner

bubble