MUUUS!!

MUUUS!!

  • Forfatter: Monika C. Blatschek
  • Udgivelsesdato: 10/04/2015
  • ISBN: 9788771530773
  • Sideantal: 96
  • Format: 148 x 210 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 128 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

 

I bogen "MUUUS!!" fortæller Monika C. Blatschek om pigen Charlotte, som pludselig skal finde sig til rette i helt nye omgivelser og blandt mennesker, hun kun har hørt tale om. Men aldrig har mødt. Ikke før de pludselig dumper ned i hendes liv, som med èt forandrer sig ikke så lidt.
Fra at være enebarn med en alenemor i storbyomgivelser bliver Charlotte fra den ene dag til den anden en del af en storfamilie, som består af hendes bedsteforældre og utallige mostre i alle aldre og med ofte forvirrende meninger og hensigter.
Men hendes nye verden består også af fluer, hvepse, geder, høns og kaniner i massevis. Og ikke mindst af et kirsebærtræ ved navn Rita.
Alt sammen noget, der får stor betydning for hende nu, hvor hun skal finde sig til rette i mere landlige omgivelser i udkanten af en lille provinsby. Og uden at have sin mor omkring sig.
Og så er der jo også det med pengene, som familien overhovedet ikke har nogen af! Og hvad gør man så? Jo, man finder da bare ud af noget! Sådan hen ad vejen. For det er man nødt til, og det kan åbenbart også lade sig gøre – viser det sig.


Som forfatter og "billedmager" har Monika C. Blatschek tidligere arbejdet med børnebøger. Dog blev det fortrinsvis til billedbøger. Men denne gang "males" der ikke så meget med farver og pensel, men med pen og blæk. Blæk, der bliver til bogstaver. Og bogstaver, der bliver til ord og sætninger. Som så igen fortæller sjove og kringlede historier om sjove og kringlede mennesker.
Monika C. Blatschek er født i 1948 i Grimma, en lille provinsby i Sachsen/Tyskland. Mag.art. i kunsthistorie og illustrator til børnebøgerne "Ridder Frølår" og "Den perfekte brud" samt medforfatter til "Weilbachs Kunstnerleksikon" og forfatter til anden faglitteratur.
Nu bosat i en lille provinsby igen. Men denne gang i Danmark.

 


Del med dine venner

bubble