Mit livs soundtrack

Mit livs soundtrack

  • Forfatter: Elsebeth Dilling-Hansen
  • Udgivelsesdato: 08-10-2021
  • ISBN: 9788771533835
  • Sideantal: 194
  • Format: 170x240 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 180,-

Køb bogen her


Beskrivelse

Musikken har lige fra barndommen spillet en altdominerende rolle i Elsebeths liv. Som trettenårig begyndte hun at spille orgel, og som syttenårig fik hun sin første ansættelse i Den danske Folkekirke.

 Efter diplomeksamen på Det kgl. Danske Musikkonservatorium i orgel og korledelse blev hun ansat i Sct. Clemens Kirke i Randers. Her var et rigt musikliv og mange muligheder, og det var især arbejdet i Club Clemens, Ungdomskoret og det tilknyttede Husorkester, der var en spændende udfordring. 21 år blev det til i Randers.

Den brændende interesse for musik og sang har ført hende vidt omkring indenfor kirkens rammer, men også udenfor kirken. Hun oprettede bla. Grundfoskoret og var leder for det i 15 år. Opsætning af musicals samt samarbejde på tværs førte meget med sig. 

Bogen er blevet til på opfordring af Elsebeths yngste søn, Christian, der synes at hun skulle videregive nogle af de tiltag og oplevelser, hun som organist og korleder har stået for. Måske kunne det inspirere andre?

I 2018 fik Elsebeth bevilget et skriveophold på San Cataldo-Klostret ved Amalfikysten. Her tog bogen sin begyndelse. 

Elsebeth siger selv, at hun er havnet på den rette hylde, og at arbejdet med utrolig mange korsangere i alle aldre, har været en stor gave – men selvfølgelig også opgave. Folkekirken giver mange muligheder, hvis man kan og vil.

Efter Sct. Clemens Kirke i Randers, blev det til fem gode år i Vor Frue Kirke, Kalundborg. I dag er Elsebeth ansat i Bistrup Kirke i Birkerød.


Del med dine venner

bubble