En børnehjemsdreng vender tilbage

En børnehjemsdreng vender tilbage

  • Forfatter: Steff Ejlertsen
  • Udgivelsesdato: 02-10-2020
  • ISBN: 9788771533514
  • Sideantal: 96
  • Format: 155x230 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 150,-

Køb bogen her


Beskrivelse

Kurvejene ved Hotel Vejle Fjord

For mine kammerater og jeg var skoven, stranden, fjorden og kurvejene ved Vejlefjord Sanatorium hjemsted for utallige gode oplevelser, og det var ved det nærliggende Træskohage Fyr, vi afholdt vores årlige pinselejre.

Det var på kurvejene, jeg fandt ro. I jagthytterne læste jeg om Jørgen-Frantz Jacobsen, der under sin indlæggelse på tuberkulosesanatoriet skrev sit hovedværk: ”Barbara,” og det var der, jeg drømte om og funderede over, hvad fremtiden mon ville bringe.

Meget er sket siden, og om alt dette fortælles der også i bogen, hvor man tillige får en række fortællinger fra de afmærkede ruter på kurvejene.

”En børnehjemsdreng vender tilbage – kurvejene ved Hotel Vejlefjord” handler om barndom, om rødder, og om hvor man hører til.

 

Steff Ejlertsen er født i 1944.

Efter 10 år på børnehjemmet Kildebjerget og en påbegyndt karriere i Livgarden og på Hærens Officersskole skiftede han karriere og blev lærer fra Hellerup Seminarium i 1970 med linjefagene dansk, historie og religion.

Steff Ejlertsen har, udover sin læreruddannelse, en diplom-uddannelse i ledelse samt en supervisoruddannelse fra Kempler Instituttet, center for familieterapi og videreuddannelse.

I dag er Steff Ejlertsen pensioneret efter 35 år blandt børn og unge, heraf to år som forstander for Efterskolen ved Høng Gymnasium og 15 år som forstander for Faarevejle Fri- og Efterskole.

Steff Ejlertsen holder foredrag over hele landet.


Del med dine venner

bubble