Udtalelser fra forfatterne

 • Nye Tider – Nyt Forlag

  Man skulle jo tro, at efter gennem næsten 50 år som udgivet komponist med tusindvis af trykte partitursider bag mig, så skulle der mere end en beskeden bogudgivelse på bare 118 sider til at imponere.  Men tro nej, da jeg fik min første bog, i bogstaveligste forstand  min egen bog i hånden, var jeg stolt som en pave i skysovs (sådan én findes sikkert, ellers må vi opfinde ham), og det gælder sikkert enhver debuterende forfatter, ung som bedaget. Det var efter at have læst den kendte, nu afdøde, organist og orgelprofessor Grethe Kroghs erindringer Grethes Blå Bog, at jeg blev opmærksom på Forlaget Kahrius; det lækre og professionelle layout, både det, jeg havde i hånden, men sandelig også sådan, som det øvrige katalog præsenterede sig på forlagets hjemmeside – overbeviste mig om, at det var hér, i Them, at jeg ville banke på døren, efter at være blevet vist vintervejen af flere af de store, gamle ”han-elefant forlag”.  

  Jeg e-mailede mit manuskript til Har man hørt så galt, og fik øjeblikkelig positiv tilbagemelding, og inden længe begyndte hjulene at snurre. Hvis man har en bog i baghovedet, måske ligefrem færdigskrevet og i venteposition på computeren, så skriv til Kahrius. Hvor venlighed og professionalisme går op i en ualmindelig sympatisk enhed. 

  I en tid, hvor det er sværere end nogensinde at få udgivet bøger, der handler om andet end de tre p-er: politik, pop og pjat, så er Kahrius det helt oplagte – og nødvendige – alternativ.    

  Poul Ruders
  Komponist

 • Fantastisk service

  Det er jo sjældent, desværre, at man møder folk med reelle hensigter i vores kapital- og vækstbaserede samfund, hvor ønsket om profit desværre alt for ofte går forud for mennesker. Men fortvivl ikke, for hos Kahrius.dk er der rent faktisk en lille håndfuld mennesker tilbage, der udgør denne sjældne, men helt særlige race i vores forretningsverden, hvor medmenneskelighed og hjerterum stadig går hånd i hånd med ønsket om at tjene penge til dagen og vejen. I de to år, hvor jeg har været tilknyttet Kahrius, har jeg allerede fra starten af fået en fantastisk service af denne sjældne ”race”, der er dygtige til deres håndværk, og som har hjulpet mig på vej til at realisere mine drømme om bogudgivelse præcis efter mine ønsker og behov. Det er derfor med glæde, at jeg kan give min varme anbefaling af Kahrius videre til enhver, der drømmer om at udgive sin egen bog.

  Jesper Hjøllund
  Udgivelse: I sjælens rige

 • En helt ny fornemmelse

  Efter at have fået udgivet 17 bøger overvejende hos Gyldendal og Borgen, lagde Borgen sig i graven. En tilnærmelse til Gyldendal betød, at de mistede mit manus et eller andet sted, hvilket ikke var særligt opbyggeligt. Da politiske fagbøger jo ikke er det store nummer i Caligulas århundrede, besluttedes det at tage sagen i egen hånd for selv at få indflydelse på produktet. Valget faldt på Kahrius af flere årsager. Den første var rent praktisk. Det var tæt på min bopæl. For det andet var det jysk og ikke større, end at kontakten blev menneskelig. Valget viste sig at være professionelt rigtig godt. En helt ny fornemmelse af samarbejde. Når man har virket i medieverdenen i mere end 60 år, får man et ret sikkert øje for professionalisme. Den fandtes i Them. Det er fornemmet som et godt valg.

  Jørgen E. Petersen
  Udgivelse: De sorte kinesere

 • Fantastisk vejledning

  Ole Eklund Som selvudgiver hos Forlaget Kahrius har jeg oplevet udstrakt interesse for udgivelsen af mit manuskript. Især forlagets tydeliggørelse vedrørende retningslinierne under det efterfølgende korrekturarbejde forud for den endelige udgivelse af bogen har været perfekt. Kontinuerligt har forlagets korrekturlæsere anbefalet forslag til ændringer og opsætning i teksten et cetera. Alt sammen med behørig hensyntagen til den oprindelige historie, således at det essentielle i mit manuskript stadig fremstår som ”min historie”. Kort og godt: Jeg kan varmt anbefale Forlaget Kahrius til andre forfattere. Ole Eklund

  Ole Eklund
  Udgivelse: Rygeost og røgtobak

 • En stor oplevelse

  Det var en stor oplevelse for mig at stå med min bog i hånden. Den var fuldstændig som jeg ønskede, den skulle være.
  Hele vejen igennem processen mødte jeg venlighed, hjælpsomhed og kvalitet i kontakten. Mine ønsker og behov i forbindelse med min bogudgivelse har I forstået i mindste detalje, og de råd og vejledning, som jeg har modtaget undervejs, har jeg kunnet gøre fuldt brug af. Jeg kan varmt anbefale Kahrius.

  Tove Rasmussen HA
  Psykoterapeut

bubblemedia