Forlaget Kahrius

- et selvudgiverforlag med dybe rødder

Det hele startede som bogforlag og lille trykkeri i 1974, men gennem årene er der sket en del forandringer. Det er dog stadig Torben Kahr, der som stifter af virksomheden sidder ved roret.
Der kom mere gang i firmaet i 1984, hvor der blev udvidet med udgivelse af en lokalavis. I 1986 flyttede firmaet ind i en erhvervsejendom på Industrivej 12 i Knudlund Industriområde. Der skete en kraftig vækst med indkøb af store trykmaskiner og ansættelse af flere medarbejdere, og virksomheden fungerede som en fuldservice grafisk enhed, der havde både landsdækkende og mange lokale kunder inden for reklame, tryk og avisproduktion.

I 2007 blev trykkeri og avisproduktion frasolgt, og virksomheden fortsatte med bogforlagsaktiviteterne.
Gennem alle årene hed firmaet DIXIT, men ved frasalget i 2007 fulgte navnet med, så der måtte besluttes et nyt navn. Navnet blev Kahrius og siden er det bogudgivelser det har handlet om og vi etablerede konceptet Min Egen Bog, som siden har haft en rivende udvikling.

Siden 1980 har vi hvert år udgivet MARKEDSBOGEN, lige som vi også siden 1980 hvert år har udgivet Julius-Tegninger. Traditionen med disse udgivelser har glædet os, og de passer fint ind sammen med vores øvrige forlagsvirksomhed. Både MARKEDSBOGEN og Julius-Tegninger sælges også i boghandlen.

I foråret 2013 flyttede vi til Them-Centret 10 i en tidligere bankfilial. Det betød, at vi kunne indrette os med kontor, butik og lager. Det er her, vi har vores dagligdag med administration, opsætning og salg af bøgerne. Da vi er placeret i et lille center med butikker, var det naturligt for os at åbne vores egen bogbutik, hvor alle vores udgivelser er udstillet, og folk kan komme i butikken og købe.
Vi er meget glade for vores lokaler, hvor der også er fine muligheder for, at vores forfattere kan komme og drøfte deres udgivelser.
Der er rigtig godt ”gang i butikken” – vi udgiver således i snit en ny bog hver eneste uge året rundt!

Se vores avis her


Du er altid velkommen til at kontakte os

bubblemedia