Kong Pukkelrygs Saga. En rejse fra hoved til hjerte

Kong Pukkelrygs Saga. En rejse fra hoved til hjerte

  • Forfatter: Ingvart Thyge Christiansen
  • Udgivelsesdato: 17/03/2017
  • ISBN: 9788771531817
  • Sideantal: 144
  • Format: 148 x 210 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 220 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

SELVUDVIKLING ELLER SELVAFVIKLING?

Ingvart Thyge Christiansen (ITC) har udgivet en bog, der behandler emnet omkring den personlige udvikling. Den er anderledes end andre bøger om emnet, da den er udgivet som et eventyr i Kong Pukkelrygs Saga med undertitlen ”En rejse fra hoved til hjerte”.

 

MYTOLOGIENS ÅNDELIGE RØDDER

Bogen tager udgangspunkt i nordens åndelige rødder, som oprindelig var asakraften. De mundtlige overleveringer er i nutiden gemt på skrift og nordens testamente er gemt i den Nordiske Mytologi. 

Samtidig med er kristendommen og dens mytologi i de seneste 1000 år kommet ind over den oprindelige nordiske og folkekirken med dens traditioner fremstår i dag som den officielle version af de kristne myter. Og den nordiske mytologi er mere eller mindre gået i glemmebogen. Kirken har sin egen udlægning af livet. Denne udlægning er ikke altid tilfredsstillende og derfor søger mange andre steder hen, hvor de kan hente andre former for livsvejledninger, end det religionen har at tilbyde. Ånd eller ”spiritualitet” er ikke en ligegyldighed, men en nødvendighed, da det er vores inderste væsen og skaberkraft. Og det er nødvendigt med et samarbejde, såfremt forståelsen af dig selv, kan føre til visdom. Denne bog er et alternativ tilbud til en anderledes livsvejledning, da det er vigtigt, at du har muligheden for at udvikle dig, med forskellige former for værktøj.

Mange søger den livskraft, der berettes om i mytologierne. Og det er den åndskraft fra de forskellige mytologier, der skrives om i eventyret Kong Pukkelrygs Saga, og som følges op af endnu en bog i serien med undertitlen: ”En rejse fra hoved til hjerte”, hvor vi følger Tom – en nutidig menneskesøn, der søger sit potentiale fra fortiden. Han har følgeskab af blandt andet Odins to ravne Hugin og Munin, der med deres indsigt vejleder ham til at finde åndskraften i sig selv og bruge mytologien som vejviser.


Del med dine venner

bubblemedia