Innovationens Dynamik

Innovationens Dynamik

  • Forfatter: Johan Hviid
  • Udgivelsesdato: 21/12/2015
  • ISBN: 9788771531206
  • Sideantal: 225
  • Format: 170 x 240 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 350 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

 

”Denne bog behandler den måske mest komplekse ledelsesmæssige udfordring af alle, nemlig hvordan man får succes med innovationsledelse, grundlaget for en virksomheds overlevelse på længere sigt.
Bogen er en guldgrube af viden for den mellemleder eller topleder, som søger overblik og inspiration til innovationsledelse. Bogen formår, på spændende utraditionel vis, at koble traditionelle innovationsledelsesproblematikker med en række inspirerende og underbyggende historiske eksempler, som skaber legitimitet til bogens centrale budskaber.
Bogen formår at formidle feltet på meget effektiv vis, da den bygger på velkendt ledelsesteori, procesbegrebet og innovationsteorierne, som sættes ind i en sammenhængende ramme, der direkte kan anvendes som grundlag for innovationsarbejdet ude i de enkelte virksomheder eller organisationer.
En spændende bog med mange dimensioner, der kan bruges både som inspiration og efterfølgende opslagsværk.”

Torben Schwartz, Ba.Sc., MBA
Afdelingschef, IT & Automation, Intego A/S

“Denne bog er yderst relevant og har en både spændende og praktisk tilgang, som bør kunne give inspiration til virksomhedsledere i såvel den private som offentlige sektor.
Forfatteren formår indledningsvist at sætte innovation ind i en strategisk kontekst for herefter, i et historisk tilbageblik, at gennemgå 10 fremherskende karakteristika ved innovation, som stadig er aktuelle.
Bogen giver yderst relevante forslag til, hvordan den altafgørende innovation kan fremmes gennem organisering med tydelige processer og med opbygning af nøgletalssystemer for integration i virksomhedernes øvrige ledelsessystemer, hvor disse forbedrede rammebetingelser kan medvirke til at innovationstiltag får den fornødne vigtige prioritet.
Det kan kraftigt anbefales at læse den velskrevne bog og dens mange gode eksempler, som for både virksomhedsledere og konsulenter kan være en inspirationskilde til at forstå og igangsætte hvordan der kan skabes bedre betingelser for innovation.”

Henrik Sardal, MBA
Head of Professional Project Management, Atkins Danmark

 


Del med dine venner

bubblemedia