Hvis det stod til mig

Hvis det stod til mig

  • Forfatter: Jørn Rye Rasmussen
  • Udgivelsesdato: 20-06-2017
  • ISBN: 9788771531978
  • Sideantal: 280
  • Format: 170 x 240 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 198 kr. + forsendelse

Køb bogen her


Beskrivelse

Oplevelser, erindringer, visioner og alle de gode historier

Der sker meget bag kulisserne i et byråds indre liv. Og der sker også ting, der aldrig kommer til offentlighedens kendskab. Der er faktisk en masse gode historier. Nogle af dem løftes der sløret for i denne bog. Jeg beskriver også min lidt usædvanlige personlige baggrund for at beskæftige mig med politik.
Man kan læse om, hvad der egentlig skete, da S og SF lavede en politisk rævekage, der gjorde en konservativ til borgmester i Silkeborg. Eller om dengang, landsstævnet i 98 var ved at blive flyttet til Aalborg. Eller dengang kulturudvalget var på studietur til Liverpool, og meget ufrivilligt blev mediestjerner. Eller da en Silkeborgdelegation fløj til Bruxelles i privatfly og skaffede 50 mio. til Ferskvandscentret. Eller da en anden delegation var på besøg ombord på kongeskibet i Vejle havn. Foruden de mange planer for Silkeborg stadion. Om interne konflikter i SF og i andre partier i byrådet. Og en lang række andre begivenheder.
Bogen er mine erindringer om 32 år i Silkeborg byråd. Og om andre politiske oplevelser, bl.a. såkaldte arbejdsfrokoster med østeuropæiske ambassadefolk under den kolde krig. Der er også små private anekdoter om Gert Petersen, Peter Brixtofte, Margrethe Auken, Pia Kjærsgaard, Lars Løkke Rasmussen, Uffe Elbæk, Helge Sander og en række andre landspolitikere.
Sidst men ikke mindst rummer bogen mine private visioner for, hvordan Silkeborg by og kommune skal udvikle sig, hvis vi bliver 130.000 indbyggere, over de kommende 20 år, sådan som det bliver, ”hvis det stod til mig”. Deraf bogens titel.


Del med dine venner

bubblemedia