GÅ - få mere gang i din hverdag

GÅ - få mere gang i din hverdag

  • Forfatter: Mona Østerlund
  • Udgivelsesdato: 08-05-2018
  • ISBN: 9788771532364
  • Sideantal: 184
  • Format: 155 x 230 mm
  • Indbinding: Softcover
  • Pris: 199 kr.

Køb bogen her


Beskrivelse

Gå dig sund og glad

Vores moderne livsstil er mere og mere stillesiddende, og det går ud over helbredet. Bogen ”GÅ – få mere gang i din hverdag” guider dig til at gå mere i dagligdagen, og det har enorme fordele. Du kan gå dig sund og glad – og gå fra en lang række sygdomme.

Mange af os sidder ned på arbejdet, og i fritiden bruger vi også mange timer på en stol eller i sofaen. Selv om vi godt ved, at den stillesiddende livsstil ikke er godt for helbredet, kan det virke svært at gøre noget ved i en presset hverdag.

Men det er faktisk muligt at få en enorm sundhedsgevinst og forebygge overvægt, hjerte-kar sygdomme, diabetes, kræft, stress og andre sygdomme – uden at det føles som tvang og træning: Vi skal bare gå.

Den nye bog ”GÅ – få mere gang i din hverdag” er en guide til at få listet langt flere skridt ind i de gøremål, vi alligevel har, og bogen giver en række gode råd til en dagligdag, der byder på mange flere skridt og dermed store gevinster for både helbred og humør. Fordi det ganske simpelt kan gøre os sunde og glade at gå mere. Bogen er fyldt med tips til, hvordan både børn og voksne i alle aldre kan komme til at bevæge sig mere. Det handler i høj grad om at ændre en række vaner, og her giver bogen også gode råd til, hvordan man kan gøre det for at få mere gang i hverdagen.

Bogen er skrevet af journalist Mona Østerlund, som midt i livet pludselig opdagede, at hun var en del af den store gruppe af inaktive danskere.

”Det var slemt at erkende, hvor lidt jeg egentlig bevægede mig, for jeg syntes jo selv, jeg altid var i gang. Det var bare mest med noget, der foregik ved et skrivebord – eller ved et spisebord. Samtidig var jeg jo godt klar over, at den inaktive livsstil virkelig er dårlig, så jeg ville gerne gøre noget ved det. Jeg er bare ikke typen, der går i fitnesscentret. Derfor var det så fantastisk at finde ud af, hvor mange gavnlige effekter, der er ved bare at gå – og at genopdage, hvor dejligt det er, for jeg har egentlig altid elsket at gå”, fortæller hun.

Udover at man i bogen får gode råd og idéer til at få mere gang i hverdagen, kan man også hente inspiration i fortællinger om mennesker, der selv har oplevet, hvor meget godt der er ved at gå. Blandt andre den 58-årige Christina, som var så syg, at hun knapt kunne gå 100 meter, men nu er turguide på vandreferier og har gået hele Caminoen; den 54-årige Susanne, der har tabt sig 18 kilo, og direktør Helle Bro, der tager ledere på kursus ud på vandreture. For vi bliver også bedre til at løse problemer, når vi går.

Desuden har bogen fokus på, hvordan vi kan holde fødderne sunde, så de kan bære os gennem hele livet.

 

For yderligere oplysninger eller interview: kontakt Mona Østerlund på telefon 21 74 68 35 eller e-mail info@ordhuset.dk.

 


Del med dine venner

bubblemedia